martes, 4 de enero de 2011

La meua plana web

Ací pose l'enllaç a la plana web creada per mi per a l'assignatura P24. Es tracta d'una unitat didàctica de Coneixement del Medi, per ser més exactes, tracta dels animals vertebrats i invertebrats.


Eines utilitzades:

Google sites
Google docs
Microsoft Office (Word 2003)
Cute Pdf
Photoshop CS3

Descripció de la plana i de la unitat didàctica:

És una molt útil plana web creada com a recurs per a professors/res de coneixement del medi del primer curs del segon cicle de primària. La unitat didàctica tracta dels animals vertebrats i invertebrats. Al principi, les primeres pàgines seria com un llibre de text, amb la explicació i amb exercicis de cada tema, després ja estan els objectius, els continguts, l'avaluació, metodologia, unitat per competències. Dins l'avaluació he afegit fitxes de reforç així com un examen de tot el vist. A més a més també hi ha dins de cada plana recursos per als xiquets: dibuixos per a pintar, un marcador de pàgina...

Recursos de noves tecnologies utilitzats:

Evidentment he gastat l'ordinador i internet, el word per poder fer les fitxes, el cute pdf per a passar-les a pdf. També ha gastat google per a buscar les imatges del animals i possibles recursos de pintar, així como els esquemes també són d'internet. Per poder fer la unitat didàctica he gastat un llibre de text de la meua neboda i li he fet modificacions. Amb google docs, he fet una presentació de tot el tema resumit. El photoshop l'he gastat per poder retallar alguna imatge. Dins la configuració, en les metaetiquetes he posat moltes paraules relacionades amb el tema per a que siga més fàcil de trobar a internet.

Opinió personal:

Aquesta pràctica m'ha paregut molt interessant, doncs he vist que és una manera de compartir amb la resta de gent les teues eines, recursos,...
Amb ella podríem arribar a fer una aula virtual i després de fer el blog he vist que açò seria més per a compartir coneixements i el blog per a comentar notícies relacionades amb un tema.
Me n'ha adonat que no són precisos els llibres de text, doncs els xiquets també podrien treballar amb aquesta plana web el tema a tractar, açò faria que l'estat s'estalviara un munt d'euros, a més a més les classes serien més motivadores doncs als xiquets els crida moltíssim l'atenció les noves tecnologies. Les planes web no tenen límit, sempre pots afegir les coses que consideres importants, en camvi, els llibres no tenen aquesta possibilitat. Les classes serien més actives amb la possibilitat de treballar des de casa. 
A mi, personalment m'ha encantat aquesta tasca, doncs he aprés moltíssim, fins m'he sorprés a mi mateix. M'ha paregut tan interessant i útil que seguiré publicant i afegint coses que considere importants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario